QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

Adidas NMD Goedkoop

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

Adidas NMD Goedkoop

Postby Ramsey199 on 01 Nov 2021, 09:18

Adidas NMD Goedkoop
Image

Als je de "Yellow Camo" -editie van de Adidas NMD Dames voelde, dan ga je zeker uitkijken naar deze aankomende look. De populairste nieuwe sneaker van de Three Stripes gaat opnieuw met een gestileerd camomotief voor het Primeknit-bovenwerk, dit keer ter vervanging van zwart en geel door grijs en felrood, terwijl accenten in gebroken wit zijn.

Je dacht toch niet dat adidas Originals de Adidas NMD Heren zou laten glijden zonder dat een geheel witte versie de retailers zou raken? De adidas Ultra Boosts bleken waanzinnig populair in de wit-op-wit look, en nu is de Adidas NMD Sale, het model dat adidas' heden feilloos vermengde met eerdere inspiraties van bijvoorbeeld de Boston Super en Rising Star, gezegend met de perfecte "Triple White"-look.

adidas blijft de sneakergemeenschap veroveren met de sprankelende NMD-categorie, en de update van vandaag zou ons nog meer enthousiast moeten maken. Met een middelhoog uitgesneden Primeknit-bovenwerk vangt de adidas NMD City Sock de streetwear-look met behoud van een niveau van verfijning en klasse. adidas bevestigt dat de Adidas NMD Goedkoop tijdens het zomerseizoen wordt uitgebracht, dus bekijk hier een preview en laat ons weten of je tevreden bent met de levensstijl van adidas NMD.
Ramsey199
 
Posts: 10
Joined: 01 Nov 2021, 08:17
Location: AmericanReturn to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 31 guests