QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

New Balance 237 Købe

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

New Balance 237 Købe

Postby Ramsey199 on 01 Nov 2021, 08:57

New Balance 237 Købe
Image

U næste for New Balance 237 Købe er denne Luxe-version af modellen udført i et alsidigt brunt og brunt farveskema. Denne version af New Balance 237 Udsalg vælger en førsteklasses finish og kommer klædt i en overdel i læder og nubuck udført i brun, brun og en flot blå nuance på hælområdet. Mesh spiller også en stor rolle på konstruktionen af ​​skoen, da det kan ses på kraven, tåen og en del af hælen. Yderligere funktioner inkluderer lærredshælfligen, REVlite mellemsål og gummiydersålen.

New Balance 237 kvinder Luxe Dark Espresso er konstrueret af en sort neopren-overdel, der fremhæves pænt af det sorte læder placeret på tåboksen. Andre bemærkelsesværdige funktioner på skoen inkluderer New Balance-præget branding, det lysebrune panel, der er placeret på hælområdet, alt sammen mens du sidder oven på en overvejende hvid sål.

New Balance 237 Tilbud DK er netop faldet i en enestående farvevariant til efterårssæsonen, da vi giver dig et kig på Grey Morn-parret. Denne New Balance 247 er dækket af en mesh-konstruktion i det meste af overdelen og får en lys grå/cremefarvet nuance, hvilket giver den et alsidigt look. Skoen rammes derefter med nubuck- og TPU-detaljer i gratis farver Navy og Team Red for at give den et patriotisk look. Afslutningsdetaljer inkluderer hvide snørebånd og en REVLITE polstret mellemsål, der kombinerer alle tre farver.
Ramsey199
 
Posts: 10
Joined: 01 Nov 2021, 08:17
Location: AmericanReturn to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], nvestmeh and 38 guests