QuantiCode games

Zero Ballistics, Full Metal Soccer

Skip to content

New Balance 237 Heren

Moderators: Michael, Bernhard, Christian

New Balance 237 Heren

Postby Ramsey199 on 01 Nov 2021, 08:47

New Balance 237 Heren
Image

De derde en laatste colorway van het New Balance 237 Dames Luxe Pack wordt hierboven gepresenteerd met dit grijs/paars paar. Net als de vorige twee paren, is deze versie van
de New Balance 237 Goedkoop gemaakt van een premium gebreid bovenwerk in lichtgrijs met contrasterend paars op de nubuckzijpanelen, veters en de tong- en hiellipjes. Zwart suède omhult vervolgens de hiel met een witte tussenzool en een buitenzool van gomrubber die alles afdekt.

De New Balance 237 Heren is niet alleen voor vrijetijdskleding, het nieuwe silhouet kan ook indruk maken, zoals we zien bij het geheel nieuwe Luxe Pack. De New Balance 247 Luxe heeft drie verschillende kleurstellingen en heeft een gebreid bovenwerk en boterachtige suède details op de zijpanelen, enkel en hiel. Dit paar hierboven is uitgevoerd in zwart op het gebreide bovenwerk met olijfkleurige en lichtgrijze details op de zijpanelen, tong, veters en hiel.

Naast de Navy-colorway die we zojuist hebben getoond en die dienst doet als de 2e helft van het New Balance 237 Sale Classic Pack, is dit op wit gebaseerde paar dat geweldig zou zijn geweest als het eerder in de zomer was uitgebracht. Deze New Balance 247 is gemaakt van een mesh-bovenwerk in wit met synthetische nubuck-overlays en een binnenschoen van neopreen, en wordt vervolgens gecontrasteerd met zwart op de "N" -branding en subtiele hits van zwart en infrarood op de witte REVlite-zooleenheid.
Ramsey199
 
Posts: 10
Joined: 01 Nov 2021, 08:17
Location: AmericanReturn to Support

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 23 guests